Julian Vink

Mijn naam is Julian Vink. Ik ben 26 jaar en woonachtig in Ede (GLD). Ik heb mijn opleiding gevolgd op het CIOS in Arnhem, afgestudeerd als Operationeel Sport en Bewegingsmanager. Na deze studie heb ik mij bewust gericht én gespecialiseerd in tennis en padel omdat ik graag in dit domein actief wil zijn.

Tennis & Padel zijn mijn hobby’s en wat is er nu mooier om van je hobby je beroep te kunnen maken?
Na vele intensieve trainingen, heb ik besloten om de opleiding Tennisleraar A te volgen bij de KNLTB.
Hier heb ik geleerd om methodisch de juiste stappen te zetten hoe ik een leerling kan begeleiden/trainen gedurende het tennisseizoen.

Ik ben op dit moment werkzaam in het midden van het land.
Bij TV Keltenwoud werk ik als tennis- én Padel leraar voor de tennisschool BTO (Bennekomse Tennis Opleiding) in Bennekom. Dit is een succesvolle tennisschool wat al jaren continuïteit en stabiliteit laat zien. Ik werk hier prettig samen met fijne en ervaren collega’s waar ik nog elke dag van leer.
Naast mijn passie voor Tennis en Padel, werk ik overdag in de commercie bij Attract in Ede. Ik krijg in combinatie van deze banen veel energie waarbij ik het beste in mijzelf naar boven kan halen! Daarnaast heb ik o.a. ervaring opgedaan bij bij LTV de Ridderweide in Tiel en bij Coronel Sports in Huizen.

Kortom, héél veel uitdaging en afwisseling waarbij ik leuke en interessante mensen ontmoet die ervoor zorgen dat ik blijf leren als mens en als tennis- en padelleraar. Dit vormt de basis voor de toekomstplannen die ik heb met Vink Sports!

Visie Vink Sports

“Vink Sports staat voor kwalitatieve lessen afgestemd op het motief van de doelgroep/ de individuele leerlingen. Ik zal te allen tijde zo wedstrijdgericht mogelijk trainen. Daar ligt de basis voor sportplezier en motivatie. Techniek is niet de enige pijler wat belangrijk is. Vink Sports gelooft in totaalontwikkeling waarbij tactiek en persoonlijke groei ook hoog in het vaandel staan’’.

Ben jij enthousiast en wil jij je technische en tactische mogelijkheden verbreden in de tennissport? Laat dan van je horen. Ik ben gemotiveerd om je te helpen bij het bereiken van jouw doelstellingen!