Julian Vink

Mijn naam is Julian Vink. Ik ben 23 jaar en woonachtig in Ede (GLD). Ik heb mijn opleiding gevolgd op het CIOS in Arnhem, afgestudeerd als Operationeel Sport en Bewegingsmanager. Na deze studie heb ik mij bewust gericht én gespecialiseerd in tennis en padel omdat ik graag in dit domein actief wil zijn.

Tennis & Padel zijn mijn hobby’s en wat is er nu mooier om van je hobby je beroep te kunnen maken?
Na vele intensieve trainingen, heb ik besloten om de opleiding Tennisleraar A te volgen bij de KNLTB.
Hier heb ik geleerd om methodisch de juiste stappen te zetten hoe ik een leerling kan begeleiden/trainen gedurende het tennisseizoen.

Ik ben werkzaam in het midden van het land en in ’t Gooi.
Bij TV Keltenwoud werk ik als tennis- én Padel leraar voor de tennisschool BTO (Bennekomse Tennis Opleiding) in Bennekom. Dit is een succesvolle tennisschool wat al jaren continuïteit en stabiliteit laat zien. Ik werk hier prettig samen met fijne en ervaren collega’s waar ik nog elke dag van leer.
Ook geef ik les bij LTV de Ridderweide in Tiel. Dit is een wat kleinere, maar gezellige vereniging waar ik werk voor TSE (Tennisschool Engelaar).

Naast de twee locaties in het midden van het land, ben ik ook werkzaam in ’t Gooi. Hier geef ik de mogelijkheid om privé lessen te kunnen volgen bij tennishal de Sprokkelenburg in Laren. Daarnaast ben ik één dag in de week werkzaam voor de Larense Lawn Tennis Club.

Bij Coronel Sports in Huizen verzorg ik op donderdag de Padellessen.

Kortom, héél veel uitdaging en afwisseling waarbij ik leuke en interessante mensen ontmoet die ervoor zorgen dat ik blijf leren als mens en als tennis- en padelleraar. Dit vormt de basis voor de toekomstplannen die ik heb met Vink Sports!

Visie Vink Sports

“Vink Sports staat voor kwalitatieve lessen afgestemd op het motief van de doelgroep/ de individuele leerlingen. Ik zal te allen tijde zo wedstrijdgericht mogelijk trainen. Daar ligt de basis voor sportplezier en motivatie. Techniek is niet de enige pijler wat belangrijk is. Vink Sports gelooft in totaalontwikkeling waarbij tactiek en persoonlijke groei ook hoog in het vaandel staan’’.

Ben jij enthousiast en wil jij je technische en tactische mogelijkheden verbreden in de tennissport? Schrijf je dan nu in voor een training en lesprogramma op maat!